Vi har udviklet en ny patenteret proces til saltning. En proces der minimere spildet af proteiner, og giver en bedre resourseudnyttelse. Vi ansøger om midler til at udvikle maskine og teknologi til at omfatte større dele af fødevarebranchen, Vi har udviklet en metode , en fremgangsmåee til opløsning af cellemembranen, for at få hurtigere adgang til de saltløselige proteiner, og dermed minimere svindet og øge udbyttet af kvalitetsproteiner. Den nye teknologi er en kombination af kortvarig behandling med mikrobølger og ultralyd der påvirker cellemembranen. Processen giver en optimal resourceudnyttelse til gavn for fødevaremængden og til gavn for producenten. Processen er helt fri for tilsætningsstoffer, og dermed til gavn for forbrugere´n. Processen nedsætter vandforbruget, er uden tilsætningsstoffer, og dermed er spildevandet mindre belastende for naturen. Vi har den største erfaring med fiskeindustrien, og vil med hjælp fra projektet udvikle processen til andre områder i fødevareerhvervet.