Men det er især i løbet af de sidste 25 år, at forbrugerne for alvor har fået øjnene op for omega-3 tilsat andre fødevarer eller som kosttilskud. Det har udviklet sig til en enorm industri, der kun kender til vækst. For fremtiden skal olien komme fra fisk, der er gået på land. Projektet skal nemlig udvikle en metode, der kan bruge restprodukter fra ørreder i dambrug. Dermed kan forbrugerne få fuld sporbarhed af, hvor olien kommer fra, og hvad fisken har spist, ligesom udvindingen bliver meget mere skånsom over for miljøet. Projektet skal konkret udvikle en metode, hvor man bruger restprodukter fra produktionen af ørreder i dambrug. I dag bliver under halvdelen af en opdrættet ørred brugt til fødevarer, men med vores metode vil vi forhåbentlig kunne bruge mere end to tredjedele af fisken. Ved at bruge fisk fra dambrug vil det også være muligt helt præcist at spore, hvad olien indeholder og dermed lave et bedre produkt end det, der findes i dag.